6-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху ООН

17-23 травня 2021 року у світі пройде 6-й Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху ООН. У цьому році він присвячений темі перевищення швидкості – одній із провідних причин дорожньо-транспортного травматизму. ГаслоТижня #StreetsForLife#Love30 проголошує запровадження обмеження швидкості до 30 км/год в містах, бо учасниками дорожнього руху є не лише автомобілі, а й пішоходи, велосипедисти та діти, а отже всі ми є ключем безпечної транспортної системи.

З метою підтримки цілей Десятиліття Україна приєднується до Глобального Тижня безпеки дорожнього руху 2021. Традиційно заходи пройдуть у два етапи – навесні з 17 по 23 травня 2021 року та восени – з 15 по 21 листопада 2021 року.

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.

З 17 по 23 травня в школі запланований Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті.

У рамках Тижня заплановані різноманітні тематичні заходи відповідно до розробленого плану (див.ПЛАН ЗАХОДІВ)

Кiлькiсть переглядiв: 160

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.